VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
BORÅS
SV

Om Drivhuset

Drivhuset hjälper nya entreprenörer att starta och driva företag eller på andra sätt förverkliga sina idéer. Genom att erbjuda vägledning, utbildning och en kreativ kontorsmiljö skapar vi framtidens företag och fler entreprenöriella individer.

Utveckla din idé hos oss!

Framgångsfaktorn är en verklighetsanpassad process, där du som entreprenör löpande testar din tanke mot din målgrupp. På så sätt kan du korta din startsträcka och ditt företag utvecklas i samklang med marknaden. Genom sakkunnig kompetens och praktiskt arbete uppnår Drivhuset konkreta resultat i form av livskraftiga företag som är redo för framtiden. Behållningen är över 1 000 nya företag i Sverige varje år. Så testa oss du också!

Drivhuset Drop In

I vår kontorsmiljö får du möjlighet att träffa andra som är i samma situation och du har nära kontakt med Drivhusets personal. Genom att driva din idé hos oss på Drivhuset får du även tillgång till kontorsmiljöerna på alla andra orter där Drivhuset finns. Snabbt kan du bygga ett stort nätverk med både entreprenörer och andra aktörer som är knutna till miljön.

Drivhuset har kontorsplatser för dig som vill jobba på en trevlig och inspirerande miljö. Det är ett Drop In koncept för dig som tröttnat på att sitta själv med dina ideer och ditt företag. Drivhuset sitter i fräscha lokaler i Textile Fashion Center.

Vad som ingår
  • Drop In kontorsplats. Dvs du får använda de kontorsplatser som är tomma. Först till kvarn gäller.
  • Två mötesrum (5-8 personer/rum).
  • Fritt Wifi och skrivare
  • Gratis kaffe
  • Tillgång till vårt gemensamma kök
Priser (ex moms)
  • 200 kr i månaden för studenter.
  • 400 kr i månaden för företagare

Kontakta oss för mer info
Mohammed Kossir
Verksamhetschef Drivhuset i Borås
0730265450
mohammed.kossir@drivhuset.se

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!