VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
BORÅS
SV

Vad vi gör

Engage in change - entrepreneurship is everybody's business

Vi stöttar idésprutor, företagare, kommuner, eldsjälar, studenter och förändringsfantaster på sin utvecklingsresa. Vi förflyttar människor och företag.

Hos oss får du kunskap och inspiration som ger dig energi att starta, utveckla och driva affärsidéer framåt. Tillsammans arbetar vi för en hållbar samhällsutveckling där idéer växer, företag startas och organisationer utvecklas – alltid med entreprenörskap som ledord och med våra kvalitetssäkrade utvecklings- och ledarskapsmetoder.

Vägledning – Boka en personlig vägledning för att få hjälp att utveckla din affärsidé. Läs mer på sidan vägledning för att läsa mer.

Utbildning – Vi har också en rad kurser och utbildningar du kan anmäla dig till om du behöver fylla på dina kunskaper och träffa andra som befinner sig i samma situation som du. Klicka dig vidare till utbildningssidan så hittar du alla våra utbildningsaktiviteter där.

Social Innovation – Ambitionen är att hållbar utveckling, agenda 2030 och social innovation är väl integrerat i Drivhusets verksamhet från 2021 och framåt.

NEXT UF-handledning – Drivhuset är rådgivare åt UF företag som vill ta sitt UF-företag till nästa nivå eller som vill ombilda sitt UF-företag till ett riktig bolag. Klicka dig in på sidan för att läsa mer.

Inspirationsevent – Varje år arrangerar Drivhuset i Borås även flera olika inspirationsevent inom temat entreprenörskap. Bland dessa arrangeras det stora eventet Do Entrepreneurship varje år i oktober, med 400 deltagare. Är du intresserad av entreprenörskapsevent? Håll utkik på sidan ”Kalender” alternativt följ oss på sociala medier för att alltid vara uppdaterad om vad som är aktuellt.

Vill du ha mer info eller prenumerera på vårt nyhetsbrev, maila boras@drivhuset.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!