VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
BORÅS
SV

Utveckla ditt entreprenörskap, digitalt!

2019 startade Drivhuset i Skaraborg ett testprojekt för att entreprenörer i hela Skaraborg ska när som helst och vart som helst kunna få ta del av kunskap Drivhuset besitter. I en allt mer digital värld paketerade man efter entreprenörers förfrågan ihop s.k mini-kurser efter konceptet MICRO Learning för alla att ta del av kostnadsfritt.

Nu under starten, utvärderas och testas kurserna kontinuerligt mot entreprenörer, studenter och skolor runt om i landet för att vi ska kunna förmedla kunskap om entreprenörskap på ett lättförståeligt och lättillgängligt sätt.

Kurserna är alla digitala och grundläggande inom sitt område. Kurserna är uppbyggda efter kortare avsnitt och har alla ett quiz i slutet där man kan testa sina kunskaper av det man precis lärt dig. Lycka till!

Är du student/entreprenör i Borås?

Välkommen att besöka vår digitala plattform och testa våra kurser redan idag. Kurser läggs upp allt eftersom och ändras också om efter utvärderingarnas resultat. Har du förslag på något du vill lära dig mer om får du gärna skicka in de till oss. Kanske blir ditt önskemål vår nästa digitala kurs!

Ta del av våra kurser här: www.blientreprenor.se

(OBS: Kurserna är fortfarande under uppbyggnad och därför ber vi om överseende med eventuella buggar och dåligt utbud av kurser)

Arbetar du på ett universitet/högskola eller annan eftergymnasial skola i Borås? 

Våra kurser ligger öppet för alla att använda och kan därför användas i kurser och kursmaterial i utbildningar. Är du intresserad av att använda kursen i ditt klassrum är det fritt fram. Studenter gör egna inlogg och du kan enkelt se om de genomfört kursen genom ett de visar upp sitt godkända resultat på testet i slutet.

Har du en kurs som har med entreprenörskap att göra och som du vill paketera digitalt för att enkelt använda?

Hör av dig till oss så kan vi diskutera möjligheterna: boras@drivhuset.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!