VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
BORÅS
SV

Våra tjänster

Utbildning

Education is the most powerful weapon which you can use to change the world” Nelson Mandela

Vi på Drivhuset arrangerar ett antal utbildningar varje år. Utbildningarna håller vi antingen internt hos oss eller externt hos någon av våra samarbetspartners.

Startup Class
Startup Class är ett helhetspaket för dig som går i tankar att starta företag eller kanske nyligen har dragit igång.

Utbildningen är en kvällskurs som vi anordnar varje år under vintertid. Under fem tillfällen får lära dig om hur du kundsegmenterar, hur du skapar en nytänkande affärsmodell och du får även konkreta verktyg för hur du testar din idé direkt mot kund. Dessutom får du även lära dig om hur du skapar en intresseväckande pitch som säljer och hur du strategiskt planerar din verksamhet. Med andra ord allt som krävs för att förbereda din affärsidé för marknaden.

Datumet för nästa tillfälle är inte bestämt än men gör gärna en intresseanmälan genom att skicka ett mail till boras@drivhuset.se redan idag.

 

Startup Program
Drivhuset Startup Program är en kostnadsfri intensivkurs i affärsutveckling under två veckor i juni. Du behöver inte ha företag, det enda kravet för att ansöka är att du har en idé som du vill lära dig att utveckla. Under två veckor på sommaren får du genomgå workshops tillsammans med Drivhuset och andra drivna entreprenörer och lära dig affärsutveckling som du kan applicera direkt på en idé. Du får även lyssna på och ställa frågor till företag som är bäst i branschen om hur du kan sköta de praktiska delarna i att starta eget, som t.ex. bokföring, marknadsföring och sälj. Sist men inte minst kommer du att få lära dig skriva och presentera en riktig bra pitch med hjälp av oss på Drivhuset.

 

Drivhuset håller även externa föreläsningar och workshops på Högskolan i Borås och Nordiska textil Akademin och anordnar utbildningsmoment inom affärsutveckling, idégenerering och entreprenörskap.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!