VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
BORÅS
SV

Do Entrepreneurship

Do Entrepreneurship är en inspirationsdag i Borås för studenter på Högskolan i Borås och Yrkeshögskolorna med syfte att inspirera till ökat entreprenörskap. Eventet har arrangerats av Drivhuset i Borås sedan 2015 och har alltid varit väl uppskattat och fyllt lokalen i Textile Fashion Center med 400 deltagare. Tidigare år har eventet bjudit på föreläsare som Alexander Pärleros från Framgångspodden, livscoachen Johannes Hansen, Joachim Lindström från iDeal Of Sweden, Elin Alemdar från Stylein och Alice Moradian från Earth Bite. Även podduon Josefin Dahlberg och Vanja Wikström och Jarno Vanhatapio från NA-KD har tidigare föreläst under Do Entrepreneurship i Textile Fashion Center.

2020 års event genomfördes i en annan form än vanligt. På grund av situationen med covid-19 tvingades Drivhuset att ställa om och därmed genomfördes eventet som en livesändning ifrån en studio i Stockholm. I livesändningen deltog Roshi och Sharareh Hoss från Hoss Agency, en unik PR- och eventbyrå som är kända för sina spektakulära evenemang och samarbeten med Sveriges största profiler och företag. På plats var även Linnea Magnusdotter och Lovisa Nolander från XV Production, ett företag som fick hjälp av Drivhuset i Borås när de startade. Talarna inspirerade tittarna med sina resor från idé till framgångsrika företag, challenges och tittarna fick ställa frågor i chatten till talarna. I livesändningen var även Scandic Hotels och FAVO med som sponsorer och lottade ut fina vinster till några av tittarna.

Livesändningen blev otroligt uppskattad och Drivhuset har fått mycket fin feedback efter eventets genomförande. Missade du livesändningen så har du möjlighet att se den i efterhand via länken nedan.

Se Do Entrepreneurship 2020 här:

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!