VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
BORÅS
SV

Våra tjänster

Vägledning

Alla vägledningar hålls just nu digitalt pga covid-19 Boka tid

Drivhuset är till för dig som vill utveckla entreprenöriellt driv.

Drivhuset är till för dig som vill utveckla entreprenöriellt driv.

Hos oss får du hjälp att se möjligheter och lösningar för din idé. Vi utgår från din kompetens och erfarenhet och kartlägger vad du behöver ha hjälp med för att kunna komma vidare med din idé. Fokus ligger på dig som entreprenör inte på idén, för idéer bedömer vi aldrig. Vi anpassar vägledningen utefter dina behov och din specifika situation. Genom att forma idén utifrån den feedback du får från oss på Drivhuset och den målgrupp du jobbar mot kommer du att utveckla en livskraftig idé som är redo för marknaden. All vägledning är kostnadsfri och sker under sekretess. Ta första steget mot att förverkliga din idé.

Under vägledningen diskuterar vi din idé och dina möjligheter till att förverkliga den.

Du behöver inga förkunskaper eller färdiga affärsplaner inför mötet. Det viktiga är att du är engagerad och beredd att satsa på din idé. Om du redan har ett företag som du vill ha hjälp med att utveckla på ett eller annat sätt hjälper vi gärna till med det också. Drivhuset hjälper entreprenörer utifrån den fas den befinner sig i sitt idéförverkligande och företagande.

Framgångsrikt entreprenörskap
Varje år genomför Drivhuset över 4 000 vägledningar, vilket leder till över 1 000 nya företag.
85 procent av dem som startar med hjälp av Drivhuset har kvar sitt företag efter 3 år. Det kallar vi livskraftigt!

Digital Business Box
Drivhuset Business Box innehåller unika erbjudanden i samarbete med våra partners Aspia, Etcetera, Länsförsäkringar Älvsborg och Sparbanken Sjuhärad. Numera har vi den också i digital form. Skicka gärna ett mail till oss så berättar vi mer om hur du kan ta del av dessa fantastiska erbjudanden!

 

Boka en vägledning redan idag via vår bokningssida.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!